Пловдивчанин, представял се за депутат и измамил десетки хора,  е

...
Пловдивчанин, представял се за депутат и измамил десетки хора,  е
Коментари Харесай

Мним пловдивски депутат измами десетки с лъжа за Кирил Петков

Пловдивчанин, представял се за народен представител и измамил десетки хора,  е бил задържан при акция на полицията.

Сергей Димитров е арестуван след редица сигнали за лъжливи схеми от пострадали. Ролята, в която той влизал, била на народен представител на водещи политически сили, който има доста връзки на високо равнище, в това число с премиера в оставка Кирил Петков. 

От прокуратурата оповестиха за " Марица ", че мярката на задържане на Димитров е удължена на 72 часа. Данните сочат, че мнимият народен представител ползвал разнородни схеми, с цел да се облагодетелства. Предлагал най-различни услуги, като парадирал с връзки с политически водачи.  Образът му бил извънредно меродавен, изключително когато обещавал да прави пътища, да отстранява гаражи, да урежда имоти против солидно възнаграждение. 

Работата по случая е още в начална фаза. Тепърва се откриват всички схеми, които Димитров е ползвал на опарените. По последните му схеми са открити четирима пострадали. Те към този момент са разпитани. Срещу него обаче има и друго дело, където също има мнохо потърпевши. Вероятно лъжливите схеми ще бъдат прецизирани и обединени в едно общо дело против мнимия народен представител.  Повечето от излъганите са от " Столипиново ". Бърз обзор на профила на Сергей в обществените мрежи демонстрира, че той се е постарал да поддържа подправената си роля. Арестът му е сбъднат през вчерашния ден от чиновници на " Икономическа полиция ".  Очаква се на следващия ден от прокуратурата да изнесат подробна информация по случая. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР